Quinoa feta druiven

Quinoa feta druivenVoor 2 personen

Quinoa
• 100 gr quinoa
• 50 gr feta
• 50 gr Parmezaanse kaas
• 100 gr snijbonen
• 2 eetlepels gehakte peterselie
• 2 eetlepels gehakte koriander
• 2 eetlepels gehakte dille
• 1 handvol blauwe druiven 

Vinaigrette
• 1 teentje knoflook, gehakt
• 1 tlheelepel honing
• 2 eetlepels balsamico-azijn
• 6 eetlepels olijfolie
• versgemalen peper en zout

Bereiding
Spoel de quinoa onder koud water. Giet in een kookpot en voeg er dubbel zoveel gezouten water aan toe. Breng aan de kook, laat afgedekt verder pruttelen tot de quinoa gaar is. Laat afkoelen.

Meng voor de vinaigrette alle ingrediënten tot ze goed zijn samengebonden. Breng op smaak met zout en peper.

Snijd de bonen in stukjes. Kook de bonen 5 minuten in gezouten kokend water. Spoel ze onder koud water. Snijd de rode druiven in twee helften.

Meng alle ingrediënten in een kom. Overgiet met de vinaigrette en serveer.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: