Sandwich zalm hüttenkäse avocado

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 1 bosuitje
• 100 gr Hüttenkäse
• 1 avocado
• Ijsbergsla, in reepjes
• 200 gr gerookte zalm
• 4 waldcornbollen

Bereiding
Maak het bosuitje schoon en snij in smalle ringen. Meng door de huttenkase. Breng pittig op smaak met zout en peper. Schil de avocado en snij in blokjes.

Snij de waldcornbollen horizontaal doormidden en beleg met de zalm. Verdeel de ijsbergsla erover en schep hier het huttenkase- mengsel bovenop samen met de avocado-blokjes.

Advertenties

getagged:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: