Gebakken kipfilet mango brie

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 150 gr roombrie
• 1 stevige mango
• 1 ui
• 4 kipfilets à 100 gr
• 2 theelepels kerriepoeder
• zout en peper
• 25 gr boter of margarine
• 10 sprietjes bieslook

Bereiding
Brie in 4 plakken snijden. Mango schillen en rondom pit in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Kipfilets bestrooien met kerriepoeder, zout en peper.

Oven voorverwarmen op 175°C.

Boter verhitten en hierin kipfilets op halfhoog vuur in ongeveer 3 minuten bruinbakken, halverwege keren. Op zacht vuur in ongeveer 10 minuten gaar bakken.

Op elke filet plak roombrie leggen. Kipfilets overdoen op schaal en afdekken met aluminiumfolie. In oven warmhouden.

Aan achtergebleven bakvet uiringen toevoegen en ongeveer 4 minuten zachtjes bakken. Na 2 minuten mangoreepjes toevoegen en meebakken, af en toe omscheppen.

Kipfilets overdoen op borden. Ui-mangomengsel erover verdelen. Bieslook erboven fijnknippen en serveren met rösti en ijsbergsla.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: