Paprika-smeltkaas soep

Paprika smeltkaas soepVoor 4 personen

Ingrediënten
• 6 rode paprika’s
• 2 uien
• 4 kuipjes smeerkaas
• 2 groentenbouillonblokjes
• 2 theelepels paprikapoeder
• zout en peper

Bereiding
Snij de paprika’s en de ui in stukken en bak ze ongeveer 4 minuten in wat olie. Doe er 1 liter water, de smeerkaas, bouillonblokjes en paprikapoeder bij en breng het geheel aan de kook. Kook 10 minuten zachtjes.

Pureer alles met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

TIP serveer met kaascrisps. Strooi verse parmezaan kaas op bakpapier en bak 6 minuten op 160 graden tot ze goudbruin zien.

Advertenties

getagged:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: