Sandwich tonijncrème

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 1 blikje tonijn op olie
• 125 ml creme fraiche
• 2 eetlepels verse italiaanse kruiden, fijngesneden
• 4 waldkornbollen
• ½ krop ijsbergsla, fijngesneden
• 100 gr artisjokharten, in parten
• 1 eetlepel kappertjes

Bereiding
Pureer de tonijn met een staafmixer. Roer de creme fraiche en italiaanse kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Snij de waldkornbollen open en beleg met ijsbergsla en een dikke laag tonijncreme. Verdeel de artisjokharten en kappertjes erover.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: