Schorseneren brie rookvlees truffel

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 500 gr schorseneren, geschild
• melk
• citroensap
• 100 gr roombrie
• 1 dl slagroom
• 100 gr runderrookvlees
• truffeltapenade

Bereiding
Spoel de schorseneren af in koud water en doe ze in water met een scheut melk en citroensap (dit om verkleuren te voorkomen). Breng aan de kook en laat de schorseneren op laag vuur in 10 – 15 minuten gaar koken.

Smelt in een andere pan de brie in de room.

Schep de schorseneren met een schuimspaan uit de pan. Omwikkel elke schorseneer met een plak rookvlees en leg op elk bord een stapel rolletjes. Giet de kaassaus erover en garneer met de truffeltapenade.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: