Tortilla pannetje

Tortilla pannetjeVoor 4 personen

Ingrediënten
• 2 uien, fijngehakt
• 1 eetlepel olijfolie
• 2 theelepels gemalen komijn
• 500 gr rundergehakt
• 1½ eetlepel tomatenpuree
• paar druppels tabasco
• 400 gr gehakte tomaten
• 400 gr kan kidneybonen, uitgelekt
• 200 gr maïs, uitgelekt
• tortilla chips
• geraspte kaas
• 2 lente-uitjes, in dunne plakjes

Bereiding
Bak de uien in een diepe vuurvaste pan in de olie gedurende 8 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de komijn toe en bak gedurende 1 minuut mee. Voeg het gehakt toe en bak het geheel rul en goudbruin.

Meng de tomatenpuree, een paar druppels tabasco, de tomaten en een half blikje water toe en laat 5 minuten stoven. Meng de bonen en de mais erdoor. Warm goed door en de saus ingedikt is.

Verdeel over vier borden en bestrooi met de lente-ui en geraspte kaas. Serveer met tortilla chips.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: