Pasta spinazie roomkaas

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 400 gr pasta
ž• 900 gr verse spinazie
ž• 1 ui,  fijngesneden
ž• 2 tenen knoflook
ž• 2 eetlepels olie
ž• 150 gr boursin knoflook kruiden
ž• 65 gr pijnboompitten, geroosterd
ž• 75 gr gemalen belegen kaas

Bereiding
Spinazie roerbakken en goed uit laten lekken in een vergiet.

Kook de pasta beetgaar.

In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook 3 minuten zachtjes bakken. Boursin toevoegen en laten smelten. Spinazie erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper.

Pasta over 4 borden verdelen en spinazie-saus erop scheppen. Bestrooi met kaas en pijnboompitten.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: