Pittige gehakttaart

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 1 pak bladerdeeg
ž• 1 grote ui
• ž1 teen knoflook
• ž400 gr rundergehakt
ž• 35 gr boter
ž• 1 blikje maiskorrels, uitgelekt
• ž2 eetlepels tomatenketchup
ž• tijm
ž• oregano

Bereiding
Snipper de ui en knoflook en fruit deze vervolgens in de boter glazig. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Roer de maiskorrels erdoor. Breng het mengsel op smaak met tomatenketchup, peper zout, tijm en oregano.

Rol 6 plakken bladerdeeg uit tot een ronde lap en bekleed er een ingevette bakvorm mee. Prik het deeg met een vork hier en daar in.

Schep het gehaktmengsel erop. Bak de gehakttaart iets onder het midden in een op 225 graden voorverwarmde oven in ongeveer 35 minuten gaar.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: