Stoofpeertjes

StoofpeertjesVoor 4 personen

Ingrediënten
• 1 kg stoofperen
ž• 150 ml rode bessensap
ž• 1 kaneelpijpje
ž• 2 stukjes citroenschil
• ž50 gr suiker

Bereiding
Schil de peertjes, halveer ze en verwijder het klokhuis.

Doe de peertjes samen met de overige ingrediënten in een pan en vul aan met water zodat de peertjes net onder staan.

Laat ongeveer 3 uur op laag vuur staan totdat de peertjes gaar zijn en het vocht stroperig.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: