Toad-in-a-hole muffins

Toad-in-a-hole muffinsVoor 6 muffins

Ingredienten
ž• 2-3 eetlepels zonnebloemolie
• 170 ml melk
ž• 2 eieren
ž• 100 gr bloem, gezeefd
ž• 12 mini knakworstjes
• tomatenketchup

Bereiding
Verwarm de oven voor  op 200 graden. Doe een royale half-theelepel zonnebloemolie in de bodem van elk muffingat.

 Giet de melk in een kom, voeg het ei, bloem en een snufje zout toe en roer alles samen met een electrische mixer tot een glad beslag.

Zet het muffin-plateau 1 minuut in de oven totdat de olie zeer heet is. Verwijder voorzichtig uit de oven en vul de muffingaten snel voor tweederde. Stop een  worstje in elk muffingat en bak 20-25 minuten tot ze goudbruin zijn, goed gerezen en krokant.

 Serveer met ketchup.

Advertenties

getagged:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: