Zalm met kruidenroomkaas

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 4 stukken zalmfilet a 150 gr
ž• 200 gr peultjes
• ž200 gr jonge geschrapte worteltjes
ž• zout en peper
ž• 375 gr voorgekookte krieltjes
ž• 2 eetlepels olijfolie
ž• 4 eetlepels witte wijn
ž• 125 gr verse kruidenroomkaas

Bereiding
Spoel de zalmfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Kruid ze naar smaak met zout en peper. Leg de zalmfilets in het midden van een grote magnetronschaal.

Haal de peultjes af. Snij de worteltjes in dunne plakjes. Leg de worteltjes, peultjes en de krieltjes door elkaar rondom de zalmfilets. Besprenkel met de olijfolie en de wijn.

Dek de schaal af en zet de zalmschotel 12 minuten in de magnetron (400 W). Verdeel de roomkaas over de zalmschotel en zet het afgedekt nog 5 minuten in de magnetron.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: