Chili chorizo mozzarella

Chili met kaasVoor 4 personen

Ingrediënten
• 110 gr chorizo in blokjes
• ž500 gr rundergehakt
ž• ½ theelepel cacao
ž• 1 theelepel oregano
• ž1 eetlepel tomatenpuree
ž• 1 blik gehakte tomaten
ž• 125 ml water
ž• 2 theelepels worcestersaus
ž• 800 gr kidney bonen, uitgelekt
• ž250 gr mozzarella, in stukjes
• žzout en peper

Bereiding
Zet een braadpan op het vuur en bak hierin de chorizo tot ze een heldere oranje olie beginnen af te geven. Voeg dan het gehakt toe en bak los. Wanneer het gehakt zijn rauwe kleur verloren heeft voeg dan de cacao en oregano toe. Roer dit samen met de tomatenpuree goed door. Voeg dan de gehakte tomaten en 125 ml water toe. Daarna zijn de worcestersaus en de kidney bonen aan de beurt.

Breng alles aan de kook. Zet het vuur hoog, zodat de chili begint te borrelen. Zet dan het vuur uit en roer dan de mozzarella erdoor.

Voeg zout en peper naar smaak toe.

Advertenties

getagged:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: