Mango-champagne toet

Voor 4 personen

Ingrediënten
ž• 1 rijpe mango
ž• ž1 limoen
žž• 2 eetlepels suiker
žž• 200 ml champagne
ž• žzwarte peper uit de molen
žž• vanille-ijs

Bereiding
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes.

Pers de limoen uit en meng het sap samen met de suiker door de mango.

Schenk de champagne erbij en pureer het geheel met de staafmixer. Voeg er vervolgens een paar slagen grove peper aan toe.

Roer het met een lepel door, zodat de peper lekker grof blijft.

Schenk de mango-mix in een hoog glas en leg bovenop een bolletje ijs.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: