Nougat taart

Voor 8 personen

Bodem
ž• 300 gr pure chocolade
ž• ž½ pak bastogne
žž• ⅓ pak jodenkoeken
ž• ž75 gr roomboter

Vulling
• 500 gr witte chocolade
ž• 200 gr witte nougat
• ž5 volle eetlepels mascarpone
• ž5 volle eetlepels magere kwark

Bereiding
Verkruimel voor de bodem de koekjes en smelt de boter met de pure chocolade. Meng de koekjes met de chocoboter en verdeel dit over een springvorm. Zet de vorm in de koelkast en laat minimaal 1 uur hard worden.

Smelt voor de toplaag de witte chocolade met de nougat. Laat dit heel even afkoelen en voeg lepel voor lepel de mascarpone en kwark toe. Beetje roeren, over de bodem verdelen en terugzetten in de koelkast, paar uur wachten en de taart is klaar.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: