Paddo-saucijzen pasta

Pasta paddo saucijzenVoor 4 personen

Ingrediënten
• 4 saucijzen, vel verwijderd
ž• 100 gr bacon, in blokjes
ž• 200 gr kastanjechampignons, in plakjes
• ž350 gr pasta
ž• 50 gr parmezaan kaas
ž• 2 eierdooiers
ž• peterselie, fijngehakt
ž• 2 eetlepels crème fraiche

Bereiding
Bak het sauzijcenvlees in een koekenpan in 8 – 10 minuten rul en zet apart. Bak vervolgens de baconblokjes en kastanjechampignons in 5 – 8 minuten goudbruin. Voeg het saucijzenvlees toe en hou warm.

Kook de pasta gaar. Mix voor de saus de parmezaan, eierdooiers, het meerendeel van de peterselie en de creme fraiche goed door elkaar.

Giet de pasta af en bewaar 1 eetlepel van het kookvocht. Voeg het vleesmengsel en de saus aan de pasta toe en roer goed door. Breng op smaak en voeg eventueel de achtergehouden eetlepel kookvocht toe indien te dik.

Schep de pasta in 4 kommen en bestrooi nog met wat parmezaan en peterselie.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: