Pasta mais spek feta

Voor 4 personen

Ingrediënten
ž• 150 gr pasta
žž• 100 gr mager rookspek in blokjes
žž• 1 eetlepel olie
žž• 125 gr feta in blokjes
žž• 1 blikje maïs
žž• 2 lente-uitjes
žž• 2 eetlepels azijn
žž• zout en peper

Bereiding
Kook de pasta beetgaar. Giet de pasta en laat goed uitlekken.

Verhit de olie en bak de spekblokjes knapperig. Schep de spekblokjes uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Bewaar het spekvet.

Laat de maïs in een zeef uitlekken. Snij de feta in blokjes, Maak de lente-uitjes schoon en snij ze samen met het mooie groen in smalle ringetjes.

Meng de pasta, de maïs, de kaas en de lente-ui in een schaal door elkaar.

Verwarm het spekvet in de pan en roer de azijn en peper erdoor. Schep de dressing warm door de salade en strooi de uitgebakken spekjes erover.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: