Pastasalade sperziebonen tonijn

Pastasalade sperziebonen tonijnVoor 4 personen

Ingrediënten
• 250 gr pasta
ž• 500 gr sperziebonen
• ž½ eetlepel mosterd
ž• 3 eetlepels mayonaise
ž• 1 teen knoflook, uitgeperst
ž• 2 blikjes tonijn op water a 185 gr, uitgelekt
ž• 100 gr zwarte olijven zonder pit
ž•2 hardgekookte eieren
ž• 1 blikje ansjovis
ž• zout en peper

Bereiding
Kook de pasta beetgaar. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water met een beetje zout. Spoel ze in een vergiet af onder koud stromend water.

Meng in een slaschaal de mosterd met de mayonaise, knoflook, zout en peper. Roer de tonijn erdoor en schep vervolgens de lauwe pasta erdoor. Schep de boontjes en olijven door de pastasalade.

Snij de eieren in achten en leg ze met de ansjovis op de salade.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: