Twee bonenstamppot

Twee bonen stamppotVoor 4 personen

Ingrediënten
• 750 gr aardappels
ž• 250 gr gesneden snijbonen,
ž• 250 gr sperziebonen
ž• 150 gr bacon
ž• 2 eetlepels grove mosterd

Bereiding
Kook de aardappels, giet af en stamp tot een smeuïge puree.

Kook de snijbonen met de sperziebonen in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar en giet de bonen af.

Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan krokant uit.

Schep de bonen en baconreepjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, zout en peper. Schep de twee-bonenstamppot met bacon op 4 borden.

Lekker met piccalilly.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: