Herfstsalade kidney beans granaatappel feta

Herfstsalade kidney beansVoor 4 personen

Salade
• 400 gr kidney beans, uitgelekt

• 1/2 granaatappel, zaadjes verwijderd
• 200 gr turkse feta, verkruimeld
• 2 Granny Smith appels, in blokjes
• 4 stengels bleekselderij, in blokjes
• 1/2 rode ui, in blokjes gesneden
• 400 gr spinazie, fijngesneden
• 100 gr pecannoten, geroosterd
• 100 gr rozijnen
• 1 komkommer, geschild, in blokjes

Ahorn vinaigrette
• 60 ml olijfolie

• 1/2 eetlepel balsamico azijn
• 2 eetlepels ahornsiroop
• 1 theelepel citroensap
• zout, naar smaak
• peper, naar smaak

Bereiding
Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote kom.

Klop de ingrediënten voor de vinaigrette in een andere kom.

Meng de vinaigrette door de salade en verdeel over de borden.

Advertenties

getagged:, , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: