Linzensalade peer hazelnoot

Linzensalade peer hazelnootVoor 2 personen

Ingrediënten
• 150 gr gedroogde linzen

• 1 peer
• 12 hazelnoten, grof gehakt
• 1 citroen
• 2-3 eetlepels olijfolie
• parmezaanse kaas, in krullen
• zout

Bereiding
Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken en zet ze opzij.

Pers de citroen, voeg 2-3 eetlepels olijfolie, een snufje zout en meng goed door elkaar.

Was de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes. Doe de blokjes peer in de dressing, en laat weken voor een paar minuten.

Voeg de linzen toe en schep voorzichtig om. Verdeel de salade over de borden en garneer met de hazelnoten en parmezaanse kaas

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: