Pasta paddo halloumi walnoot

Pasta paddo halloumi walnootVoor 4 personen

Ingrediënten
• 400 gr spaghetti

• 60 ml extra vergine olijfolie
• 250 gr halloumi, fijngesneden
• 50 gr walnoten, grof gehakt
• 2 teentjes knoflook, in plakjes
• 300 gr kastanjechampignons, in plakjes
• zeezout en gemalen zwarte peper
• 250 gr zure room

Bereiding
Kook de pasta beetgaar in een pan met gezouten kokend water voor 8-10 minuten. Giet de pasta af, maar bewaar 80 ml van het kookvocht.

Verhit 1 eetlepel van de olie in een grote koekenpan op hoog vuur. Voeg de halloumi en walnoten toe en bak al roerend voor 3 minuten of tot ze goudbruin zijn. Zet opzij en houd warm.

Voeg de rest van de olie, de knoflook, champignons, zout en peper toe en bak al roerend voor 3-4 minuten. Voeg de room toe en het kookvocht toe en bak 3 minuten. Schep om met de pasta en warm nog even door.

Schep de pasta op de borden en garneer met de halloumi en walnoten. Maal er nog wat peper over.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: