Ovenschotel tomaat courgette

Ovenschotel tomaat courgetteVoor 2 personen

Ingrediënten
• 1 courgette

• 4-5 tomaten
• 1 teentje knoflook
• 250 gr gezeefde tomaten
• 75 gr feta
• olijfolie
• provençaalse kruiden
• 1 handje peterselie, fijngehakt

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een kleine ovenschaal licht in met olijfolie.

Snij de courgette en tomaten in dunne plakjes en hak de peterselie fijn.

Pel het teentje knoflook, pers de knoflook uit en meng deze samen met de Provençaalse kruiden door de gezeefde tomaten.

Leg de plakjes courgette en tomaat om en om (rechtop) in de ovenschaal. Niet al te dicht op elkaar, maar een beetje ruimte overhouden voor het tomaten-mengsel.

Verdeel het tomaten-mengsel over de ovenschaal en verbrokkel de feta er boven.

Bak de ovenschaal ongeveer 20-25 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: