Bruchetta doperwtenpuree geitenkaas ei

Bruchetta doperwtenpuree feta eiVoor 4 personen

Ingrediënten
• 300 gr doperwten

• handje fijngehakte muntblaadjes, plus extra voor garnering
• 1 theelepel citroenrasp

• 1 eetlepel citroensap
• 1 eetlepel olijfolie
• zout en peper
• 8 sneetjes knapperig brood
• 250 gr zachte geitenkaas
• 8 eieren, gepocheerd

Bereiding
Doe de doperwten in een pan en verwarm even. Giet af en prak de doperwten grof met een vork. Voeg de munt, citroenrasp, citroensap, zout en peper toe.

Bestrijk het brood met olijfolie en rooster mooi bruin. Besmeer het brood vervolgens met de zachte geitenkaas en lepel de erwtenpuree over de kaas. Top met het gepocheerde ei en wat extra munt. Maak verder af met nog wat zout, peper en druppeltjes olie.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: