Haloumi burger

Haloumi burgerVoor 4 personen

Ingrediënten
• 2 rijpe trostomaten, in dikke plakken

• olijfolie
• 4 hamburger broodjes, gehalveerd
• 1 aubergine, in dunne plakjes
• 250 gr haloumi, in plakken gesneden
• harissa mayonaise
• gekarameliseerde rode uien
• rucola

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 ° C.

Karameliseer de rode ui in koekenpan en zet opzij.

Leg de tomaten op een bakplaat en bestrijk met olie. Rooster voor 20 minuten of tot ze gaar zijn. Zet apart.

Bestrijk het broodhelften met olie en leg ze op een bakplaat. Grill onder een voorverwarmde hete grill voor 1 minuut of tot ze goudbruin zien. Zet apart.

Verhit een grillpan op hoog vuur. Bestrijk de aubergine met olie en grill voor 2 minuten aan elke kant of tot ze gaar zijn. Zet apart.

Bestrijk de haloumi met olie en grill voor 1 minuut elke kant of tot ze goudbruin zien.

Verdeel de harissa mayonaise over de onderkant van het broodje en top met de tomaat, aubergine, haloumi, gekaramelliseerde uien en rucola. Dek af met de bovenste helft van het broodje.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: