Paddo gorgonzola polenta

Paddo gorgonzola polentaVoor 4 personen

Gorgonzola polenta
• 500 ml melk

• 500 ml kippenbouillon
• 170 gr instantpolenta
• zout, peper
• 4 dunne plakjes gorgonzola

Topping
• 8 kleine portobello’s

• 12 kastanje champignons
• 12 champignons
• 40 gr boter, gesmolten
• 1 eetlepel olijfolie
• 4 tenen knoflook, in dunne plakjes
• 1 handje salieblaadjes

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Schep de paddenstoelen, boter, olie, knoflook en salie goed om op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 20 minuten in de oven of tot de pakkenstoelen goudbruin zien.

Breng voor de polenta de melk en bouillon in een pan met dikke bodem op matig hoog vuur aan de kook. Giet de polenta erbij en blijf goed roeren tot een romige massa ontstaat. Strooi er zout en peper over.

Verdeel de polenta over de borden, leg de gorgonzola en gegrilde champignons er op.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: