Rucola stamppot

Rucola stamppotVoor 2 personen

Ingrediënten
• 1 teen knoflook, gepeld en in vieren

• 500 gr aardappels
• 1 rode ui, fijngesneden
• 1 rode paprika, in blokjes
• 6 zongedroogde tomaten, fijngesneden
• 100 gr feta
• 100 gr rucola, fijngesneden
• scheutje melk
• 1 eetlepel olijfolie
• zout en peper

Bereiding
Stoom de aardappels samen met de knoflook gaar.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schep de ui en paprika om in een beetje olie en bestrooi met zout en peper. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de groenten in 15 minuten goudbruin en gaar.

Stamp de aardappels fijn en meng tot een smeuige puree samen met de melk en wat olie van de zongedroogde tomaten. Voeg de rucola, rode ui, rode paprika en zongedroogde tomaten toe. Schep goed om en warm nog even door. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de stamppot over de borden en verkruimel de feta erboven.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: