Broccoli salade feta pistache noten

Broccoli salade avocado pistacheVoor 4 personen

Ingrediënten
• extra vergine olijfolie

• 450 gr broccoli, in roosjes
• 2 teentjes knoflook, geperst
• zeezout en zwarte peper
• snufje rode peper vlokken
• 150 gr spinazie of gemengde sla
• 150 gr velderwtjes, uitgelekt
• 50 gr geroosterde en gezouten pistachenoten, fijngehakt
• 100 gr verkruimelde feta kaas
• sap van 1 citroen

Bereiding
Stoom de broccoli voor 15 minuten en laat goed uitlekken.

Verhit wat olijfolie in een koekenpan en roerbak de broccoli samen met de knoflook en rode peper vlokken voor 3-4 minuten.

Mix de gemengde sla met de velderwtjes. Maak een dressing van 1 eetlepel olijfolie en citroensap. Schep de dressing door de sla en verdeel de sla vervolgens over de borden. Schep de broccoli er bovenop en garneer met de feta en pistache noten.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: