Quinoa wrap tahini dip

Black bean wrap tahini dipWrap
• 175 gr quinoa

• 500 ml water
• 400 gr zwarte bonen, uitgelekt
• 1 rijpe avocado
• 75 gr spinazie
• geraspte belegen kaas naar smaak
• feta naar smaak
• meergranen wraps

Avocado-tahini dressing
• 1 middelgrote rijpe avocado, geschild en in blokjes

• 75 gr goed geroerde tahini
• 3 eetlepels verse citroensap
• 1/2 theelepel gemalen komijn
• 2 eetlepels koriander, gehakt
• 1/2 theelepel grof zeezout
• 60 ml water

Bereiding
Doe voor de dressing de avocado, tahini, citroensap, koriander, komijn en zout in een keukenmachine en mix tot een gladde massa. Voeg het water toe en mix het geheel nogmaals goed door. Zet de dressing tot gebruik in de koelkast.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de zwarte bonen, feta en avocado door de quinoa en voeg hier een deel van de avocado-tahini dressing aan toe. Schep voorzichtig om.

Verdeel wat spinazie blaadjes over de wrap en schep hier het quinoa-mengsel bovenop. Bestrooi met de geraspte kaas en vouw de wrap dicht.

Serveer met de nog resterende avocado-tahini dressing.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: