Paddo kaasburger

Paddo kaasburgerVoor 4 personen

Ingrediënten
• 675 gr rundergehakt

• ¾ theelepel zout
• ½ theelepel peper
• ½ theelepel knoflookpoeder
• ½ theelepel uienpoeder
• ½ theelepel rozemarijn
• snufje rode peper vlokken
• 2 eetlepels olijfolie
• 100 gr kastanjechampignons, fijngehakt
• 4 (of meer) plakjes Zwitserse kaas
• 4 hamburger broodjes

Toppings
• rucola, rode ui, tomaat

Bereiding
Kneed de kruiden door het gehakt en vorm 4 hamburgers.

Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit de champignons samen met een snufje zout voor 1 minuut. Schep uit de pan en zet apart.

Bak de hamburgers in dezelfde koekenpan aan beide kanten voor 5-7 minuten tot de hamburgers net gaar zijn. Zet het vuur lager en verdeel de champignons over de hamburgers en dek af met een plak kaas.

Dek de pan af voor 30 seconden of tot de kaas gesmolten is. Zet het vuur uit.

Snij de hamburgerbroodjes horizontaal doormidden en beleg achtereenvolgens met de sla, hamburger, tomaat en ui.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: