Druivensalade hazelnoot feta

Druivensalade hazelnoot fetaVoor 2 personen

Ingrediënten
• 125 gr pitloze druiven

• 1 eetlepel walnotenolie
• 150 gr gemengde sla
• 40 gr feta kaas, verkruimeld
• 40 gr geroosterde hazelnoten, grof gehakt

Bereiding
Verwarm de oven op 200 ° C.

Leg de druiven op de bakplaat en besprenkel met de olie. Rooster voor 20-25 minuten. Schep halverwege de baktijd om. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Meng de sla met de druiven in een kom en verdeel de salade over 2 borden. Bestrooi met de feta en hazelnoten en serveer.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: