Bloemkool italiaanse stijl

Bloemkool italiaanse stijlVoor 4 personen

Ingrediënten
• ½ recept italiaanse saucijzen tomaat olijven saus

• 1 grote bloemkool, in roosjes
• 125 ml water
• 1/2 theelepel Himalaya zout
• 200 gr mozzarella, in blokjes
• 150 gr mozzarella kaas, geraspt
• 100 gr scherpe cheddar kaas, geraspt

Bereiding
Stoom de bloemkoolroosjes beetgaar en laat goed uitlekken.

Verwarm de oven voor op 190 ° C en verwarm de saucijzen-tomaat-olijven saus.

Roer de saus samen met de mozzarella blokjes door de bloemkool. Schep het geheel in een licht ingevette ovenschaal. Bestrooi met de geraspte mozzarella en cheddar kaas.

Zet de bloemkoolschotel voor 30 minuten in de oven tot de kaas gesmolten, goudbruin ziet en begint te borrelen.

Haal de bloemkool uit de oven en laat 10 minuten rusten voor serveren.

Advertenties

getagged:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: