Lasagne pannetje

Lasagne pannetjeVoor 4 personen

Ingrediënten
• 1 eetlepel olijfolie

• 250 gr champignons, in vieren
• 1 theelepel rode peper vlokken
• 150 gr spinazie, fijngesneden
• 1 fles pastasaus
• 750 ml water
• 12 ongekookt lasagne bladen, gebroken in stukken van 5 cm
• 300 ml ricotta
• 100 gr mozzarella bolletjes, gehalveerd
• geraspte parmezaanse kaas, optioneel

Bereiding
Doe de olie in een grote pan en bak de champignons in 5 minuten zacht. Voeg de rode peper vlokken en spinazie toe. Roerbak tot de spinazie gesloken is.

Roer de pasta saus en het water erdoor. Breng aan de kook en voeg de gebroken lasagnebladen toe. Kook het geheel voor 20 minuten of tot de lasagnebladen gaar zijn. Roer regelmatig.

Verdeel de ricotta over de lasagne en verdeel de mozzarella erover. Doe de deksel op de pan en kook voor 5 minuten tot de kaas gesmolten is.

Verdeel de lasagne over de borden en bestrooi eventueel nog met parmezaanse kaas.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: