Tagliatelle walnotensaus

Tagliatelle notensausVoor 4 personen

Ingrediënten
• 50 gr parmezaanse kaas
• 2 teentjes knoflook, fijngehakt
• 2 eetlepels olijfolie
• 250 ml slagroom
• 2 eetlepels verse oreganoblaadjes
• 150 gr walnoten
• 300 gr groene tagliatelle

Bereiding
Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.

Maal de walnoten in de keukenmachine fijn. Voeg een eetlepel oregano en de slagroom met wat zout en versgemalen peper toe en meng alles tot een saus.

Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de knoflook zachtjes glazig. Roer de walnootsaus erdoor en verwarm al roerende 3 minuten. Verdun de saus eventueel met een scheut van het pastakookvocht. Giet de tagliatelle af en schep de notensaus erdoor.

Verdeel de pasta met saus in warme pastaborden en garneer met flinterdunne plakjes Parmezaanse kaas en oreganoblaadjes.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: