Kersen smoothie

Kersen smoothieIngrediënten
• 100 gr bevroren kersen
• 125 ml Griekse yoghurt
• 180 ml amandelmelk
• 25 gr havervlokken
• 1/2 theelepel vanille-extract
• 1/4 theelepel amandel extract
• snufje zout
• 1-2 theelepels ahornsiroop of honing (optioneel)

Bereiding
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde smoothie.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: