Kalkoen bagel venkel mosterd-dille saus

Kalkoen bagel venkel mosterd dille sausVoor 4 personen

Ingrediënten
• 300 gr kalkoenfilet
• 1/2 venkel, in dunne reepjes
• 1/3 prei, in smalle ringen
• 1/2 theelepel honing
• 2 eetlepels roomkaas
• 2 eetlepels zure room
• 3 theelepels mosterd
• 1 theelepels dille
• 1 snuifje suiker
• 1 theelepel balsamico-azijn
• zout / peper / paprikapoeder
• gemengde sla
• 4 bagels
• olijfolie

Bereiding
Bak de kalkoenfilet in een koekenpan en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Haal uit de pan en snij in plakjes.

Verhit wat olie in een pan en bak de venkel en prei voor een paar minuten. Voeg vervolgens de honing en wat zout toe en bak alles nogmaals kort.

Maak een saus van de roomkaas, zure room, mosterd, dille, suiker en balsamico-azijn

Snij de bagel horizontaal doormidden en beleg met de sla, kalkoenfilet, groenten en saus.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: