Stoofperensalade feta spekjes

StoofperensaladeVoor 2 personen

Ingrediënten
• 4 handenvol rucola
• 125 gr mager rookspek, in blokjes
• 8 kerstomaatjes, in vieren
• 150 gr feta, verkruimeld
• 2 bakjes stoofperen van 400 gram

Bereiding
Bak de spekjes in een droge pan knapperig en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.

Snij de stoofpeertjes in stukjes en doe ze samen met het sap uit één bakje in een koekenpan. Breng het geheel aan de kook en kook net zolang tot al het vocht uit de pan is verdwenen en de stukjes peer zijn gekarameliseerd.

Verdeel de rucola over de borden en top met de tomaatjes, feta, spekjes en stoofpeertjes.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: