Cashew bosbessen brood

Cashew bosbes broodIngrediënten
• 150 gr geroosterde cashewnoten
• 70 gr kokosolie, gesmolten
• 170 gr kokosmelk
• 200 gr kokossuiker
• 260 gr bloem
• 2 lijnzaad eieren
• 1 eetlepel vanille
• 2 eetlepels geraspte kokos
• 1/2 theelepel bakpoeder
• 1 eetlepel witte wijn azijn
• 150 gr bosbessen

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 ° C.

Doe de cashewnoten een keukenmachine en pulse tot een gladde massa.

Voeg de melk, kokosolie, lijnzaad eieren, vanille en azijn toe en pulse nogmaals.

Voeg de bloem, suiker, kokossuiker en bakpoeder toe en pulse wederom.

Doe het beslag in een kom en spatel de bosbessen erdoor.

Vet een kleine broodvorm met olie en suiker en giet het beslag erin.

Zet voor 35-40 minuten in de oven en bak goudbruin. Prik het brood in met een satéprikker. Wanneer deze er schoon uitkomt, is het brood klaar.

Laat 10 minuten rusten in de broodvorm. Laat het brood vervolgens verder afkoelen op een rooster.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: