Pasta salade kip asperges doperwten parmezaan

Pasta salade kip asperge doperwt parmezaanVoor 4 personen

Salade
• 200 gr volkoren pasta
• 300 gr asperges, schoongemaakt en in stukken gesneden van 5cm
• 150 gr doperwten, uitgelekt
• 40 gr geschaafde amandelen
• 250 gr gemengde sla
• parmezaanse kaas krullen ter garnering
• 2 gegrilde kipfilets, in dunne plakjes (optioneel)

Dressing
• 3 eetlepels olijfolie
• 2 eetlepels vers geperst citroensap
• 1/4 theelepel zout
• snufje peper

Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, bak de kipfilet in een grill pan en stoom de asperges beetgaar.

Maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten goed met elkaar te mengen.

Voeg een klein beetje van de dressing aan de pasta wanneer deze gaar is en is afgegoten.

Doe de gemengde sla samen met de asperges, doperwten, pasta en amandelschaafsel in een grote kom en schep voorzichtig om met de dressing.

Verdeel de salade over de borden en garneer met de kip en kaaskrullen.

Advertenties

getagged:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: