Romig spinazie pannetje

Romig spinazie pannetjeVoor 2 personen

Ingrediënten
• 2 theelepels olijfolie
• 1 sjalot, in dunne plakjes
• 1-2 teentjes knoflook, in plakjes
• 1/4 rode paprika, in dunne reepjes
• zout en peper naar smaak
• 2 theelepels Dijon mosterd
• 190 ml 2% Griekse yoghurt
• 225 gr spinazie

Bereiding
Verhit de olijfolie in een grote pan op matig hoog vuur. Voeg de sjalotjes, rode paprika en knoflook toe en bak tot ze zacht en licht goudbruin zien, ongeveer 2-3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Roer er dan de mosterd en yoghurt door totdat de yoghurt een romige saus vormt. Voeg de spinazie toe en meng totdat de spinazie is geslonken en bedekt met de saus, ongeveer 2 minuten. Proef en breng eventueel verder op smaak.

Verdeel de spinazie over 2 kommen en serveer direct.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: