Voor 2 personen
Salade
• 300 gr broccoliroosjes
• 100 gr walnoten
• 1 eetlepel goji bessen
• 100 gr bramen, gehalveerd
Dressing
• 2 eetlepels hennepzaad
• 2 theelepels gistvlokken
• ¼ theelepel zout
• ⅛ theelepel zwarte peper
• 2 theelepels kokossuiker
• 125 ml volvette kokosmelk uit blik
• 2 eetlepels citroensap
• 1 eetlepel appelazijn
Bereiding
Stoom de broccoli beetgaar en zet apart.
Maal de hennepzaad fijn. Voeg de overige ingrediënten van de dressing toe en mix goed door elkaar.
Giet de dressing over de broccoli en zet voor minstens 4 uur in de koelkast.
Verdeel de broccoli over de borden en top met de bramen, gojibessen en walnoten.
Advertenties
getagged:bramen, broccoli, gojibessen, walnoten
Geef een reactie