Andijviesoep avocado

Andijviesoep avocadoVoor 2 personen

Ingrediënten
• 125 gr mager rookspek, in blokjes
• 10 gr boter
• 500 gr andijvie, gesneden
• 500 ml groentebouillon
• 1 avocado, in blokjes
• 4 eetlepels crème fraîche
• 2 hardgekookte eieren

Bereiding
Kook de eieren in 8 minuten hard.

Bak de spekjes uit in de soeppan en laat ze afkoelen op een velletje keukenpapier

Doe de boter in de pan en roerbak hierin de andijvie tot deze geslonken is

Voeg de bouillon toe en twee eetlepels crème fraîche. Breng aan de kook.

Voeg de avocado aan de soep

Pureer de soep met een staafmixer zodra deze begint te koken

Verdeel de soep over twee borden en garneer met de spekjes, ei en een extra lepel crème fraîche.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: