Couscous paddo gruyère walnoot

Couscous paddo gruyere walnootVoor 4 personen

Ingrediënten
• 350 gr couscous
• 3 tenen knoflook, uitgeperst
• 675 gr kastanjechampignons, in plakjes
• 100 gr gruyère
• 120 gr rucola
• 100 gr walnoten
• 675 ml warme groentebouillon
• 2 eetlepels boter
• peper en zout

Bereiding
Verhit de helft van de boter in een pan met deksel. Voeg de couscous toe en bak al roerende 1 minuut op middelmatig vuur. Voeg de bouillon toe, zet het vuur laag en kook de couscous afgedekt in 12 minuten droog. Roer de couscous los met een vork en laat zonder deksel uitstomen.

Verhit de resterende boter in een wok en roerbak hierin de kastanjechampignons met de knoflook in 4-5 minuten mooi goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.

Voeg de couscous, de helft van de gruyère en de helft van de rucola toe aan de kastanjechampignons. Roerbak voor 2 minuten op middelhoog vuur.

Verdeel de overige rucola over de borden en schep hier het couscous mengsel bovenop. Garneer met de walnoten en de resterende gruyère.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: