Zoete andijviestamp

Zoete andijviestampVoor 4 personen

Ingrediënten
• 250 gr gerookte tofu, in blokjes
• 3 eetlepels sojasaus
• 4 grote zoete aardappels, geschild
• peper en zout
• 400 gr rauwe andijvie, fijngesneden
• 75 gr pistachenootjes

Bereiding
Marineer de tofu in de sojasaus.

Stoom de zoete aardappels in 25 minuten gaar, giet af en stamp tot een smeuïge puree. Breng pittig op smaak met peper en zout.

Verwarm de olie in een pan en stoof de tofu afgedekt 5 minuten op vrij laag vuur.

Meng de andijvie deel voor deel door de aardappelpuree. Verwarm de stamppot nog even door.

Verdeel de stamppot over 4 borden en verdeel de pistachenootjes en gemarineerde tofu erover.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: