Paddenstoelenrisotto noten rucola

Paddenstoelenrisotto noten rucolaVoor 4 personen

Ingrediënten
• 
150 gr kastanjechampignons, fijngesneden
• 
150 gr oesterzwammen, fijngesneden
• 
olijfolie
• 
1 theelepel rozemarijn (gedroogd)
• 
400 gr risotto
• 
1200 ml warme bouillon (kip of groente)
• 
100 gr Parmezaanse kaas
• 
100 gr rucola
• 
1 zakje ongezouten notenmix, grof gehakt
• 
peper en zout

Bereiding
Bak de champignons en oesterzwammen samen met de rozemarijn in een met olijfolie verhitte koekenpan goudbruin. Schep over in een risotto-pan en voeg de risotto samen met 1/3 van de bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat de bouillon volledig opnemen door de risotto. Voeg vervolgens scheutje voor scheutje de bouillon toe tot de risotto gaar is. Blijf goed roeren.

Voeg de helft van de parmezaanse kaas toe wanneer de risotto gaar is en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de risotto over de borden en garneer met de notenmix, extra parmezaanse kaas en de rucola.

Advertenties

getagged:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: