Paddo aardappelsalade

paddo-aardappelsaladeVoor 1 persoon

Ingrediënten
• 300 gr krieltjes, in vieren
• 200 gr chanterellen, schoongepoetst
• 150 gr kerstomaten, gehalveerd
• 2 handenvol gemengde sla
• 1 theelepel olijfolie
• 50 gr feta
• witte balsamico azijn
• tijm, rozemarijn
• kruiden zout
• peper

Bereiding
Verwarmen van de oven voor op 200 graden.

Verdeel de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met rozemarijn, tijm en kruidenzout. Bak de krieltjes in 15 minuten goudbruin.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de chanterellen mooi goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.

Doe kerstomaatjes en de gemengde sla in een kom en schep om met wat witte balsamico azijn. Voeg vervolgens de krieltjes en chanterellen toe en schep voorzichtig om.

Verdeel de salade over een bord en verkruimel de feta er over.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: