Sla stamppot tonijn ei

sla-stamppot-tonijn-eiVoor 4 personen

Ingrediënten
• 1 kg kruimige aardappels
• 300 gr doperwten
• 3 eieren
• 150 ml warme halfvolle melk
• 400 gr romaine sla, in repen
• 1 rode ui, fijngesnipperd
• 2 blikjes tonijn in water (à 160 g), uitgelekt
• 2 eetlepels zwarte olijven

Bereiding
Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Kook intussen de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schikken onder koud stromend water. Laat iets afkoelen, pel en halveer ze.

Giet de aardappels af en stamp samen met de warme melk tot een grove puree.

Schep de sla en ui erdoor en breng op smaak met peper. Verdeel de tonijn, halve eieren en olijven erover.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: