Aspergesalade buratta artisjok

aspergesalade-burrata-artisjokVoor 2 personen

Ingrediënten
• 150 gr groene aspergetips of haricot verts
• 150 gr spinazie
• 75 gr artisjokharten
• 150 gr buratta
• 1 eetlepel olijfolie
• bietenkiemen ter garnering, optioneel

Bereiding
Snij de onderkanten (circa 0.5 cm) van de aspergetips af, was ze goed en kook voor ongeveer 5 minuten. Spoel af met koud water.

Leg de spianzie in de slakom en top met de asperges. Breek de burrata erover en top verder met de artisjokharten.

Besprenkel met wat olijfolie en garneer met de bietenkiemen.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: