Rucolasalade stoofpeer mozzarella rookvlees

rucolasalade-stoofpeer-mozzarella-rookvleesVoor 4 personen

Ingrediënten
• 1 eetlepel pijnboompitten
• 200 gr stoofperen, in partjes
• 1 theelepel mosterd
• 3 eetlepels olijfolie
• 75 gr rucolamelange
• 1 rode ui
• 500 gr pruimtomaten
• 2 bollen buffelmozzarella
• 100 gr rookvlees, in plakjes
• 4 ciabattabroodjes
• 1 snufje zout
• 1 snufje peper

Bereiding
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en zet apart.

Klop een dressing van de mosterd, 2 eetlepels perenstoofvocht en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Doe de rucola samen met de ui en tomaat in een kom en schep voorzichtig om. Besprenkel de salade met de dressing en schep nogmaals om.

Verdeel de salade over de borden en top met de stoofpeertjes, mozzarella en rookvlees. Serveer met de ciabatta.

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: