Boerenkool hummus salade

boerenkool-hummus-saladeVoor 2 personen

Ingrediënten
• 300 gr boerenkool
• 2 theelepels olijfolie
• 2 theelepels citroensap
• zout en peper naar smaak
• 100 gr cannellinibonen, uitgelekt
• 130 gr quinoa
• hummus

Bereiding
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en stoom de boerenkool.

Meng de quinoa door de boerenkool en breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout en peper. Voeg de cannellinibonen toe en schep nogmaals om.

Verdeel de boerenkoolsalade over de borden en top met een flinke klodder hummus.

Advertenties

getagged:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: